Lliurament de premis XVII Memorial Climent Picornell

Cartell XVII Memorial Climent Picornell

Benvolguts/des companys i companyes.

Vos recordam que el proper divendres 16 de febrer tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis del XVII MEMORIAL CLIMENT PICORNELL i la inauguració de l’exposició de les obres premiades.

Com ja vos vàrem anunaciar, els actes es celebraran al Centre Cultural La Misericòrdia (Plaça de l’Hospital, 4, 07012 de Palma). 

La inauguració de l’exposició tindrà lloc a les 18h a una sala amb accés per la part de la Plaça de l’Hospital. La cerimònia de lliurament de premis serà a les 19h a la sala d’actes amb entrada pels jardins.

JUNTA DIRECTIVA

AFONIB

Nova edició del Memorial Climent Picornell

Un any més la nostra associació, AFONIB, du a terme l'organització del Memorial Climent Piconell.

Aquest any arribem a la dissetena edició.

De l'1 de setembre fins al 15 d'octubre podreu presentar les vostres fotografies.

Consulta les bases per veure com fer-ho.

Us esperem !!!

XVI MEMORIAL CLIMENT PICORNELL. CERTAMEN DE FOTOGRAFIA DE NATURA

El passat divendres 13 de gener, es va tancar la darrera edició del certamen de fotografia de natura organitzat per la nostra associació, AFONIB. Iniciam així el 2023 amb la cerimònia d’entrega de premis del nostre concurs i la inauguració de l’exposició del certamen amb totes les fotografies premiades.
Tant l’entrega de premis com l’exposició es va dur a terme als espais de la Fundació Sa Nostra de Palma, cedits com en cada edició i amb la col·laboració de Caixa Bank. Un plaer poder tornar a veure junts a molts dels millors fotògrafs i fotògrafes de Balears, premiats al
concurs. Igualment un plaer compartir una estona amb alguns dels nostres patrocinadors, a qui agraïm de tot cor les seves aportacions. Sense el seu suport no seria possible dur tot això endavant.
El certamen està molt vinculat a les nostres illes i a la seva natura, de fet exceptuant la categoria Art a la natura, a totes les altres, només es poden presentar imatges preses a les Balears. La majoria dels participants són així de la nostra comunitat, tot i que tenim participants d’altres comunitats, que han pogut prendre les seves fotografies en viatges.
L’exposició amb 24 impressions de gran format cortesia de Foto Ruano Pro, restarà oberta fins el 4 de febrer. Podreu gaudir així de les fotografies amb la qualitat que es mereixen.
Podeu veure les fotografies premiades i premiats d’aquesta edició a l’audiovisual:

A la següent galeria podeu veure les imatges de l’entrega de premis:

Fins a la pròxima edició!!!

Premis XVI Memorial Climent Picornell

Volem informar-vos dels premis que obtindran els/les guanyadors/es del VXI Memorial Climent Picornell en les diferents categories, així com també recordar-vos que el 15 d’octubre és la data límit per presentar les vostres fotografies. Animau-vos i que guanyin els/les millors!!!

Nova edició del Memorial Climent Picornell

Un any més la nostra associació, AFONIB, du a terme l'organització del Memorial Climent Piconell.

Aquest any arribem a la setzena edició.

De l'1 de setembre fins al 31 d'octubre podreu presentar les vostres fotografies.

Consulta les bases per veure com fer-ho.

Us esperem !!!

Premis XV Memorial Climetn Picornell

Divendres passat es va inaugurar al Centre Cultural Sa Nostra de Palma l’exposició de la quinzena edició del certamen de fotografia de natura Memorial Climent Picornell que organitzam des d’AFONIB. Una fita important per tots els aficionats a la fotografia de natura de Balears. També es va celebrar l’entrega de premis del certamen. Va ser molt agradable poder trobar-nos de forma presencial i recordar la figura del nostre soci Climent, referent dins el món de la fotografia de natura de Balears.
Podeu veure les millors fotografies juntament amb les premiades i premiats d’aquesta edició a l’audiovisual.

Salut i fins a la propera edició!